Gastenboek

Hier kunt u een berichtje achterlaten in ons gastenboek.

Tanja Meijers-Wijnen - woensdag, 15 juni 2016 19:12

Wij hebben met onze James de puppy/gevorderden cursus net afgesloten. Hulde aan Eline; zij heeft in alle rust de cursisten bewust gemaakt dat men met samenwerking en positieve benadering alles aan de hond kan leren! Heel leuk was dat de honden de laatste 10 minuten los met elkaar mochten spelen, dit ging gedoseerd en met fases. Heel prettig voor de honden.

Nu lopen wij in harmonie met onze James door het bos, alwaar wij hem goed onder contole hebben met allerlei beloninkjes. Het magische woord "check"werkt heel goed! Dan komt hij snel aangerend, snuit tegen je hand en dan kan je hem eventueel aanlijnen. Als we andere hondenbezitters tegenkomen, heb je snel in de gaten of deze honden op cursus bij Smartdogs zijn geweest. Dit is de enige, goeie manier van opvoeden!

Super bedankt!

Marcel de Groot - donderdag, 19 februari 2015 11:57

We hebben met Chess onze Border-Collie de puppy en gevorderde cursus afgeroNd met veel plezier hebben we de zaterdagochtende deelgenomen aan de lessen. Nu we op vakantie zijn aan zee merken we pas hoeveel we aan de lessen hebben gehad! Chess luistert prima dankzij de lessen van Eline. Op deze manier is het een genot om met je hond aan de wandel te gaan!

uiteraard gaan we de braintraining nog volgen. Eline, bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen!

groeten van Marcel en Sabine en uiteraard een poot van Chess!

Wieneke - dinsdag, 04 november 2014 10:14

Net de puppycursus afgerond. Onze zoon van 6 jaar mocht er van Eline elke week bij zijn. Het resultaat? Een baasje die erg blij is met zo'n brave pup, een blije zoon die zijn hond goed naar hem laat luisteren en een blije pup die zoveel geleerd heeft en een prima basis heeft voor de rest van zijn leven!

Een aanrader dus!

Lindsey - zaterdag, 21 juni 2014 08:54

Beste Eline,

 

Net terug van de laatste les puppycursus! Heb me zojuist gelijk ingeschreven voor de gevorderde cursus met Choco! Vind de lessen erg leuk en leerzaam. Bedankt daarvoor en tot op de gevorderde cursus! 

 

Liefs lindsey en pootje van Choco

Margot en Bink - woensdag, 16 april 2014 09:59

Beste Eline,

 

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame lessen en zeker voor jouw enthousiasme waarmee je deze gegeven hebt!

Ik heb samen met mijn zwarte labrador Bink, de puppy- en gevorderdencursus gevolgd en ik wist niet dat jonge honden zo snel kunnen leren. We hebben ervan genoten!

Tijdens het oefenen zal ik nog vaak aan je denken wat betreft jouw tips en adviezen. (“ vragende en vriendelijke stem” ;-)

Wij houden ons aanbevolen voor een evt. volgende of aanvullende cursus.

Verder wensen we jou héél veel succes met je hondenschool en hopen dat je nog veel 4voeters en hun baasjes mag begeleiden!

 

Groetjes, Margot en Bink

Manon en Maddy - vrijdag, 11 april 2014 21:13

Eline,

Samen met mijn cocker spaniel Maddy heb ik met veel plezier de puppy- en gevorderdencursus bij jou gevolgd!

Ik kan gerust stellen dat we zonder jouw geduldige inzet en tips nooit zo rap een goede band zouden hebben gehad.

Maddy is hierdoor een plezierige huishond geworden waar we ook met een gerust hart mee wandelen. Als je andere (moeilijke) baasjes met hun honden tegenkomt, besef je helemaal hoe geweldig een goede training van baasje en hond is  Ik zou jouw lessen in ieder geval bij veel hondenbezitters aan kunnen bevelen!...ook het trimmen bij Dogside in Amby is geweldig. Maddy is helemaal aan het trimmen en aanraken gewend door de vroege professionele start.

 

Ook de mogelijkheid om jou steeds aan te kunnen spreken bij vragen over gedrag, heeft me enorm geholpen. Je herinnerde mij op de juiste momenten eraan dat alles wel 'goed zou komen', ook als andere cursisten je bijvoorbeeld bij de theorieles aankijken met een blik van 'ocherm...ben ik ff blij dat ik die bitchige hond niet heb'...

Daarom zijn we samen o zo trots dat we toch een beetje de show mochten stelen bij de afsluiting van de gevorderdencursus en men tegen mij zei "ja, jij hebt het gemakkelijk met zo'n goedluisterende hond'. Dat het ooit zover met mij en m'n hondje zou komen, had ik een paar maanden geleden niet durven dromen! 

 

Dus Eline, dank voor je ondersteuning en geduld, ook met alle 'buurmeisjes' en 'puppysitters' die de lessen zo leuk vonden, dat ze ook steeds mee wilden komen...

Dewi - vrijdag, 24 januari 2014 16:19

 

Lieve Eline,

 

4 maanden geleden reden mijn dochter en ik naar Almere om daar een Amerikaanse Bulldog op te halen. Eenmaal thuis in haar nieuwe huis bleek ze een lief, maar angstig teefje. Haar nageltjes waren puntgaaf en lang, waarschijnlijk nauwelijks buiten geweest en weinig gesocialiseerd in die eerste paar maanden...

 

Een vriendin raadde me aan cursus bij jou te volgen, maar Roxy was te oud voor de puppycursus en te jong voor de gevorderdencursus. Gezellig, het werden prive-lessen!!! Roxy vond Breur mega interessant, maar jouw lessen nog meer, want ze leerde snel en vond alles leuk!

 

Aansluitend de gevorderdencursus alsnog gevolgd, die we allebei heel leuk vonden: Roxy voor het socialiseren en spelen met de andere honden, ik voor de persoonlijke aandacht, stapsgewijze uitleg, en voldoende tijd en ruimte voor groeps- of individuele vragen.

 

Roxy en ik vinden het heel erg jammer dat de cursus alweer voorbij is,

we hebben zoveel geleerd! Nooit kunnen dromen dat onze kleine angsthaas zo zou kunnen veranderen in 4 maanden tijd!!!

 

Met heel veel dank aan jou natuurlijk, dankjewel voor al je wijze raad en adviezen, en je bovennatuurlijke geduld!

 

Groetjes van Dewi en een pootje van Roxy!

 

Cody - donderdag, 02 januari 2014 10:25

Hey Eline,

Ik heb een jaar geleden de cursus sport en spel en daarvoor de gevorderde en de puppycursus gedaan bij jou samen met mijn baasjes. 

Het altijd een feest als ik voor snoepjes iets mag doen, al was ik wel snel verveeld als ik het commando 3 keer had gedaan. Gelukkig had Eline daar ook een oplossing voor en mocht ik denkspelletjes doen  en spelen met het touw.

Hopelijk tot snel want ik heb er een vriendin bij die nog moet beginnen met leren. Ik aan mijn baasje vragen of ik soms mee mag kijken 

Poot Cody (Duitse herder)

(Mik & Jay-enah)

Roland Bours - dinsdag, 15 oktober 2013 16:06

Hallo Eline 

dank voor de leuke puppy en gevorderden cursus.

wij vonden het zeer interessant en Lubbes natuurlijk ook.

verder hebben we veel geleerd hoe we moeten omgaan met onze viervoeter.

we kunnen terugkijken op leuke avonden.

veel succes in de toekomst 

Roland, Anita en natuurlijk Lubbes 

Chantal - zondag, 30 juni 2013 20:39

Hoi Eline,

 

Heel erg bedankt voor alle steun en advies. We hebben erg veel geleerd van de puppy cursus en verheugen ons al op de gevorderden cursus  .

Bedankt dat je ons zo hebt geholpen om Max een mooie nieuwe start te geven bij ons.

Groetjes Chantal en Max.