Smart Dogs Brain Games ofwel Hersenwerk voor honden, wat is dat?

Hersenwerk voor honden is hetzelfde als denksport, puzzelen of braintraining voor mensen. Een geweldige leuke bezigheid en plezier voor hond en baas.

Voor wie is het?

Hersenwerk is heel doeltreffend voor drukke honden die “niet moe te krijgen zijn” Door te hersenwerken worden ze op een andere manier moe gemaakt , hun hersenen worden goed aan het werk gezet. Na het spelen van een aantal spelletjes vallen ze moe en voldaan in slaap. Hersenwerk zorgt ervoor dat oudere honden geestelijk fit blijven. De meeste oudere honden kunnen maar beperkt wandelen waardoor ze eigenlijk heel weinig afleiding en uitdaging hebben. Door ze laten hersenwerken wordt hun leventje weer verrijkt en je zult zien dat ze het geweldig vinden. Hetzelfde geldt voor revaliderende honden, het zijn vaak jonge en energieke honden die maar beperkt mogen bewegen. Door te hersenwerken kun je hun toch de ontspanning EN uitdaging aanbieden die ze nodig hebben. Zelfs voor angstige en onzekere honden kan hersenwerk ervoor zorgen dat ze heerlijk kunnen ontspannen en even alles om zich heen vergeten. Kortom: Hersenwerk zorgt voor blije, slimme en zelfverzekerde honden, van jong tot oud!

Wat wordt er gedaan?

Tijdens de workshop of cursus gaan we volop aan de slag met allerlei leuke zoekspelletjes voor hond en baas. Je krijgt geleerd hoe je de leukste puzzels kunt maken met de meest simpele alledaagse materialen en hoe je de puzzel opbouwt van heel gemakkelijk tot een echte hersenkraker. Je wordt geleerd om nog beter naar je hond te kijken en welke signalen hij tijdens het hersenwerken geeft zodat je thuis samen goed kunt gaan puzzelen.

Durf jij de uitdaging aan?

Durf jij de uitdaging aan en wil je leren hoe je op de juiste manier samen met je hond kunt puzzelen EN de leukste puzzels voor je hond zelf maakt? Schrijf je dan in voor deze workshop of cursus.

De workshop duurt 2,5 uur en kost 55,00 euro.

De cursus bestaat uit 4 lessen en kost 90,00 euro.

U kunt zich hier inschrijven voor deze workshop of cursus.

Deze cursus/workshop wordt voorlopig niet gegeven!!!